Manchester City versloeg Kopenhagen met 5-0 en won drie opeenvolgende groepswedstrijden van de Champions League

In de derde ronde van de groepsfase van de Champions League speelde Manchester City thuis tegen Kopenhagen. Haaland scoorde tweemaal in de eerste helft, Gomez maakte een eigen doelpunt, Mahrez nam de penalty in de tweede helft en Alvarez scoorde het eerste doelpunt van de Champions League. Uiteindelijk versloeg Manchester City Kopenhagen met 5-0 en won het de groepsfase van de Champions League voor drie opeenvolgende overwinningen.

Haaland stelde de fans niet teleur in deze wedstrijd. In de eerste helft scoorde hij twee keer. Hoewel Guardiola hem verving op het middenveld, had dat geen invloed op de stemming van Haaland. Op het moment dat het fluitsignaal klonk, stond hij snel op en draafde terug naar het veld in de regen, omhelsde en applaudisseerde met zijn teamgenoten, schudde de hand van de scheidsrechter, gaf een high-five met de tegenstanders en applaudisseerde de tienduizenden spelers. fans ter plaatse.

In deze wedstrijd is er ook Grealish, die de nummer 10 Manchester City Voetbaltenues draagt. Hij begon de wedstrijd en speelde de hele wedstrijd. Hoewel hij veel laster en misbruik heeft geleden, hoop ik, gezien zijn huidige prestaties, dat hij steeds beter kan worden!